• Вс. Май 19th, 2024

    Знай News

    Все новости Украины и мира

    Волонтери Київщини продовжують надавати допомогу ВПО зі сходу країни

    Волонтери Київщини продовжують надавати допомогу ВПО зі сходу країни

    У селі Гоголів Броварського району двадцять першого квітня відбулася благодійна місія фонду Сергія Цюпко. Мета місії полягала у тому, щоб надати допомогу вимушено переміщеним особам з Бахмуту, Сумщини, Херсонщини та Донеччини, які перебувають у складних життєвих обставинах.

    Завдяки благодійній діяльності фонду Сергія Цюпко було надано 150 продуктових наборів вимушено переміщеним особам. Ці набори містять основні продукти першої необхідності, такі як крупи, консерви, масло, цукор, сіль, чай та інші.

    Вимушено переміщені особи були дуже вдячні за надану допомогу та висловили свою подяку фонду Сергія Цюпко. Безумовно, така благодійна діяльність має велике значення для тих, хто потребує допомоги та підтримки у складний період свого життя.

    Переселенці, які були змушені залишити свої домівки через війну, зіштовхуються з безліччю складнощів у пошуку нового житла, роботи та інших необхідних ресурсів. Багато з них стають залежними від гуманітарної допомоги, яка допомагає їм пережити цей важкий період в їхньому житті. Тому допомога постраждалим від війни є надзвичайно важливою, і кожен з нас може зробити свій внесок у полегшення цієї ситуації. Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб допомогти цим людям і допомогти їм повернутися до нормального життя.

    Благодійний фонд Сергія Цюпко не припиняє допомагати людям, які стали жертвами війни, та прагне допомогти відновити нормальне життя мирному населенню в зоні конфлікту. Ми закликаємо інших громадських діячів та благодійні фонди долучитися до цієї ініціативи та допомогти тим, хто потребує допомоги.

    6446553b357ca.jpg
    6446553b79572.jpg
    6446553b9ad9a.jpg
    6446553b97c30.jpg
    6446553bd2c0a.jpg

    Автор: admin