• Вс. Май 19th, 2024

    Знай News

    Все новости Украины и мира

    Медіс-Т — найкраща компанія по виготовленню зенітних ліхтарів

    Автор:admin

    Май 22, 2023 #зенітні ліхтарі
    Медіс-Т - найкраща компанія по виготовленню зенітних ліхтарів

    Багато проектів будинків припускають наявність мансарди або горизонтального даху. Зенітні ліхтарі купити в Україні – одне з практичних та функціональних рішень для цих проектів. Раніше вважалося, що їх встановлення доцільне лише у великих офісах та інших об’єктах мегаполісу. Фахівці компанії Медис-Т готові виготовити зенітні ліхтарі під любі архітектури, проекти і т.д.

    У приміщеннях, для яких важливими є принципи енергозбереження, гарної вентиляції та додаткового природного освітлення, вони незамінні. Зенітні ліхтарі встановлюються у торгових центрах, муніципальних об’єктах, офісах та приватних будинках. Встановлені на даху, вони допомагають зберігати температуру, служать додатковими джерелами світла та крапками димовидалення у разі пожежі.

    У чому особливості зенітних ліхтарів:

    1. Прозорість. Надійний склопакет, захищений акриловим куполом, пропускає потоки світла.
    2. Теплозбереження. Конструкція зенітного ліхтаря має високий коефіцієнт теплоопору (1,4 м² °С/Вт), що досягається заповненням склопакета інертним газом та використанням пінополістиролового наповнювача для рам. Для порівняння, стандартне значення теплоопору для житлових приміщень 0,75 м² °С/Вт, тобто з використанням зенітних ліхтарів через склоконструкції втрачається вдвічі менше тепла.
    3. Шумоізоляція. Ефективно глушить вуличні звуки (поглинає до 36 дБ). Норма шумового забруднення для житлового приміщення — 40 Дб, а вуличний шум при інтенсивному транспортному русі становить 65-70 Дб. Таким чином, шумоізоляція зенітного ліхтаря повністю глушить звуки вулиці, на відміну від звичайних склопакетів, які поглинають тільки 25 Дб.
    4. Надійність та безпека. Виробник гарантує 5 років бездоганної експлуатації. Зовнішнє скло загартоване, внутрішнє скло, виконане за технологією «триплекс», не розбивається на уламки при пошкодженні.
    5. Захист від сонця та перегріву. Технологія «триплекс», яка використовується при виготовленні склопакета, захищає від шуму, утримує уламки скла у склопакеті при пошкодженні, захищає меблі та інтер’єр від вигоряння. Додатково можуть бути встановлені внутрішні та зовнішні аксесуари для захисту від сонця та перегріву (штори та маркізети).

    В асортименті компанії Медис-Т представлені різні варіанти зенітних ліхтарів:

    1. Глухі зенітні ліхтарі.
    2. Зенітні стрічкові ліхтарі.
    3. Зенітні ліхтарі димовидалення.
    4. Зенітні ліхтарі з вентиляцією на ручному або дистанційному керуванні.
    5. Зенітні ліхтарі-люки для покрівлі.

    Зенітні ліхтарі — гарний спосіб зробити приміщення під плоским дахом світлими, провітрюваними та безпечними!

    Автор: admin