• Вс. Май 19th, 2024

    Знай News

    Все новости Украины и мира

    Ампули від випадання: як правильно користуватися ними?

    Ампули від випадання: як правильно користуватися ними?

    Проблема випадання волосся може виникнути через найрізноманітніші причини: генетика, неправильне харчування, ослаблений організм, регулярний негативний вплив. Лікар-трихолог завжди зможе поставити точний діагноз та призначити правильне та ефективне лікування.

    Щоб не запустити проблему, необхідно приділяти увагу догляду в домашніх умовах. Всі засоби для цього у вільному доступі. Рекомендуємо звернути увагу на спеціальні ампули для волосся, які довели свою ефективність практично.

    Що впливає на здоров’я волосся?

    Навіть дрібні недоліки можуть позначитися на стані вашого волосся. Розглянемо найпоширеніші проблеми.

    Регулярні освітлення, фарбування, гарячі укладання, випрямлення та інші зовнішні фактори.

    Внутрішні чинники: надмірне вживання алкоголю, прийом нездорової їжі, відсутність вітамінів, регулярні нервові зриви, безсоння, збої у гормональному балансі, різні інфекції.

    Незважаючи на широкий список можливих проблем, правильний догляд дозволяє відновити здоров’я та надати локоном колишнього блиску та сили.

    Як правильно доглядати волосся?

    1. Намагайтеся тримати фен мінімум на 10 см від голови, тому що вплив високих температур швидко випаровує вологу;
    2. Для миття голови використовуйте шампуні, що відновлюють і доглядають, а також кондиціонери. Ідеально, якщо їхній склад буде близьким до натурального;
    3. Хоча б раз на тиждень використовуйте живильні маски на рослинних компонентах;
    4. Намагайтеся використовувати такі гребінці, які не дряпають шкіру голови. Уникайте розчісування мокрих пасм, тому що в більшості випадків це тільки шкодить;
    5. Завжди приділяйте увагу складу коштів, що купуєте для регулярного використання. Низькоякісні силікони, парабени може візуально і роблять волосся привабливим, проте істотно послаблюють його структуру;
    6. Якісний безаміачна шампунь містить у формулі відразу кілька основ, що милять, наприклад, десять. Подібний підхід дає змогу добре очистити не лише волосся, а й шкіру голови.

    Добре вимивайте доглядові та стайлінгові засоби. До речі, варто подбати і про якість води. Рекомендується встановити спеціальні фільтри для кращого очищення.

    Правильно підібраний догляд – це запорука відновлення навіть найушкодженіших локонів. Зазначимо, що шампуні, маски та кондиціонери рекомендується наносити за 10 см від коріння.

    Ампули для відновлення волосся

    Максимальний результат відновлення допоможуть досягти унікальних ампул, які вважаються новаторськими засобами. Їхня ефективність підтверджена на практиці, тому навіть лікарі рекомендують їх застосування.

    Наприклад, компанія Vichy пропонує окрему лінійку капсул, що відновлюють, призначених для чутливої шкіри голови. У своєму складі вони позбавлені шкідливих компонентів, на зразок парабенів.

    Аптечні ампули з аплікатором представляє фірма revlon professional. Наноситься засіб у проділ на суху шкіру. Для використання потрібно всього дві ампули ввечері та вранці і максимальний результат не забариться.

    Автор: admin