Site icon Знай News

Онлайн кредит: як вибрати МФО в Україні

Онлайн кредит: як вибрати МФО в Україні

Онлайн кредити користуються великою популярністю серед українців. Згідно інформації від Опендатабот в 2023 році в Україні було оформлено більше 8,2 млн мікрокредитних договорів, а в 2024 році експерти очікують подальше зростання популярності мікропозик. Популярність МФО зумовлена декількома причинами:

Як вибрати МФО, щоб не потрапити до боргової ями

Щоб оформити 100-відсотковий кредит і не натрапити на шахраїв, що можуть затягнути вас у боргову яму, дотримуйте декількох порад та критеріїв, на які варто звернути увагу:

  1. Ліцензія: Переконайтеся, що обрана МФО має ліцензію на здійснення фінансової діяльності. Ліцензовані компанії дотримуються вимог законодавства та забезпечують вас правовою захищеністю.
  2. Відгуки клієнтів: Пошукайте відгуки про МФО в соціальних мережах та на спеціалізованих сайтах. Досвід інших клієнтів допоможе вам зрозуміти, якість обслуговування та умови кредитування.
  3. Умови кредитування: Уважно ознайомтесь з умовами видачі кредиту. Зверніть увагу на розмір відсотків, строк погашення, можливі штрафи та комісії — цю інформацію можна знайти в прикладі кредитного договору, який має бути обов’язково розміщений на сайті мікрокредитної організації.
  4. Наявність служби підтримки: Обирайте МФО, які мають якісну та, бажано, цілодобову службу підтримки. Це дозволить отримати відповіді на будь-які запитання та допомогу в оформленні позики.

Звичайно, щоб зібрати потрібну інформацію необхідно витратити купу часу та сил. Однак є більш швидкий та зручний спосіб підібрати надійне МФО — скористатися послугами сайту https://finguide.com.ua, де зібрані виключно перевірені кредитні організації. Крім того сайт дозволяє підібрати та оформити кредитну картку, отримати крипто кредит та підібрати промокод на кредит, що дозволить оформити позику із знижкою до 90%.

Exit mobile version